КОНТАКТИ: >>


Главно меню

Административни услугиИнформация

E_mail

Архив новини :
Posted by SB on 2015/11/10 10:16:38 (1609 reads )

Днес, 9 ноември 2015г. се състоя тържественото заседание на Общински съвет Павел баня, водено от Областния управител Георги Ранов, на което избраните кмет на общината, кметовете на кметства и общински съветници получиха своите удостоверения за избора от председателя на ОИК Цанка Христова и положиха клетва. На церемонията присъства и Зам.-областния управител Мариана Кръстева.
Областният управител Георги Ранов поздрави новоизбрания кмет на община Павел баня, Станимир Радевски, и призова местните старейшини и общинската администрация да работят в полза на суверена и отвъд партийните различия.
За избора на Председател на Общински съвет за водещ на заседанието г-н Ранов посочи най-възрастния съветник, а именно Димитър Калинков.
С 8 гласа за кандидатурата на ДПС, Шендоан Халит, с 4 гласа за Недка Кавръкова от коалиция "Обединение" и с 5 празни плика, в които не бе записано нито едно име, Павел баня остана без председател на Общинския съвет.
Присъстващите граждани гласно изразиха неодобрението си „липса на мнение” с пуснатите празни пликове.
 Следващата сесия на общинския съвет, на която се очаква да се избере председател, е насрочена за 17 ноември от 9.00ч.
Кметът на общината Станимир Радевски и кметовете на населените места направиха своето първо събиране в общината, след тържествен водосвет, отслужен от отец Иван Тотунов.