КОНТАКТИ: >>


Главно меню

Административни услугиИнформация

E_mail

Архив новини :
Posted by SB on 2013/11/20 8:23:01 (1716 reads )

 
При голяма еуфория и оживление премина днешната инициатива, свързана с отбелязването на Европейската седмица за намаляване на отпадъците в град Павел баня.
Мероприятието, организирано от Община Павел баня, със съдействието на ЕКОПАК и възпитаниците и преподавателите от СОУ „Христо Ботев”, бе насочено основно към най-малките. На учениците от втори и трети клас им бе представена кратка информация, свързана с основните насоки и правила за разделно сметосъбиране и рециклиране.
Еуфорията бе пълна по време на организираната викторина, която бе част от проявата и за която организаторите предоставиха подаръци и изненади за всеки от участниците. Активността на учениците бе доста по-голяма от очакваното, затова освен индивидуалните награди всеки клас получи и групова такава.
Организаторите и участниците в тази инициатива изразиха надеждата и желанието си тази седмица да не приключи само с конкретните прояви, а намаляването на отпадъците да се превърне в приоритет на всяко едно домакинство, защото за да бъде Павел баня по-красива, приветлива и чиста зависи само от нас.