КОНТАКТИ: >>


Главно меню

Административни услугиИнформация

E_mail

Архив новини :
Posted by SB on 2013/11/15 13:25:04 (1763 reads )

 
С голям интерес бе посрещнат в Павел баня гостуващият Военен духов оркестър и Смесения войнишки хор на 61 Стрямска механизирана бригада град Карлово. Поводът за концерта в града бе отбелязване празника на Сухопътните войски – 19 ноември. За целта музикантите са предвидили да изнесат пет последователни концерта в различни общини. Преди гостуването си в Павел баня, музикантите свириха и в Казанлък. На музикалните умения на изпълнителите ще могат да се насладят тези дни и гостите и жителите на Сопот, Карлово и Калофер.
Заедно с Военния духов оркестър и Смесения хор на 61 Стрямска механизирана бригада павелбанци имаха възможност да чуят музикалните умения на две възпитанички на СОУ”Васил Левски” град Карлово. Мария Петрова и Полина Димова впечатлиха зрителите със своите професионални музикални изпълнения. Концертната проява бе шумно аплодирана от публиката, защото духовият оркестър изпълни не само характерни за тези инструменти творби, но и кавърверсии на световноизвестни хитове.
За финал на своя едночасов концерт гостуващите изпълнители изсвириха „Дунавско хоро”, което се изви на централния площад в град Павел баня и в което се включиха и публика, и изпълнители.