КОНТАКТИ: >>


Главно меню

Административни услугиИнформация

E_mail

Архив новини :
Posted by SB on 2012/7/24 14:18:49 (2465 reads )

„Бъди силна, ние сме с теб!”
                Група млади хора от Павел баня отново са обединени около изключително благородна инициатива – да помогнат на едно 19-годишно момиче да се пребори с тежката диагноза злокачествен тумор на костта.
                От 22.07.2012г., Теодора Нанева, Ивелина Чолакова, Деляна Георгиева, Донна Кисьова, Анелия Иванова, Христина Тенева, Христо Костадинов, Ерхан Али,  Красимир Филипов             , Цветан Мирчев, Николай Мирчев Нено Кънин , Иво Ковачев, Милен Скрински и Елин Руменов подеха инициативата „Бъди силна, ние сме с теб!”, за да вдъхнат вяра и надежда на Аделина Делянова Коджабашева от град Бургас. Тя се нуждае от спешна животоспасяваща операция, а сумата, която семейството на Ади повторно трябва да събере, е абсолютно непосилна за него.
                „Благотворителни кутии поставихме на обществени места в град Павел баня като плувни басейни, заведения, кафенета, ресторанти, хотели, като се надяваме хората да откликнат на нашия призив за финансова помощ”, споделят младите организатори. Те са подготвили ръчно изработен постер, на който са написали своето послание за Аделина, и скоро ще й го изпратят.
                В рамките на кампанията за Павел баня „Бъди силна, ние сме с теб!”, децата ще бъдат в няколко поредни вечери по централните улици на курорта, за да събират пари за благородната кауза, в която се включва и цяла България.
                Повече информацията за инициативата, както и за това как можете да се включите в нея, посетете: http://www.adelinakodjabasheva.com/ , https://www.facebook.com/HelpAdi
 
                                                                                                                                             Румен Скрински