Община Павел баня

Контакти

КОНТАКТИ: >>


Главно меню

Административни услуги


ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Информация

E_mail

Архив новини : - "Моето лято" бе мотото на поредното "Лято в Павел баня"
Posted by SB on 2014/8/9 10:19:35 (1783 reads )

- "Моето лято" бе мотото на поредното "Лято в Павел баня"

Голям интерес предизвика организираната на 7 август в Павел баня детска работилница. Проявата бе част от програмата на инициативата „Лято в Павел баня”, която организира концерти и други прояви всеки четвъртък през летните месеци.
Този път инициативата бе насочена към най-малките жители и гости на града. В детската работилница, чието мото бе „Моето лято” се включиха деца на различна възраст. Пред многобройната публика, насъбрала се на централния площад в града, децата рисуваха, моделираха, правеха гривни.
Лошото време не попречи не само да се организират, но и да се веселят на воля. В подкрепа на инициативата, чиито организатори са Община Павел баня, със съдействието на Туристическия център и читалище „Напред - 1903” в града се включиха настоящата Царица роза 2014 Слава Георгиева, както и нейната предшественичка - Борислава Кирчева.
Те отново ще бъдат част и от поредната инициатива на „Лято в Павел баня”, която ще се състои на 21 август. Тогава на лятната сцена ще вземат участие талантливите деца на Павел баня, които за своята публика подготвят голям концерт. На него те ще разкрият своите таланти. Преди тях - на 14 август на лятната сцена в града концерт ще изнесат оркестър „Минерален извор”, а в края на месеца – 28 август на изпълненията на представителите на танцов ансамбъл „Детелини” ще могат да се насладят жителите и гостите на Павел баня.