Община Павел баня

Контакти

КОНТАКТИ: >>


Главно меню

Административни услуги


ПРОФИЛ НА КУПУВАЧА

Информация

E_mail

Архив новини : - Поредица от международни прояви предстоят на"Детелини"
Posted by SB on 2014/7/29 7:12:08 (1658 reads )

- Поредица от международни прояви предстоят на"Детелини"

 В разгара на летния сезон, времето за активна почивка, децата от танцов състав „Детелини” са на ежедневни репетиции. Причината за това са поредицата от летни участия. Първата международна проява приключи само преди месец, когато възпитаници на състава посетиха град Скопие, Македония. По традиция през летните месеци всяка една от възрастовите групи на ансамбъла има поредица от участия в страната и чужбина.
Танцьорите от фолклорен ансамбъл „Детелини” са едни от най-активните участници в инициативата „Лято в Павел баня”. През летните месеци всеки четвъртък на лятната сцена на централния площад в Павел баня се провеждат концерти. Едно от участията на състава бе на 17 юли, а следващото ще е на 28 август 2014 година.
В момента в трескава подготовка е голямата група на състава, която в средата на месец август ще участва във фестивал в Мюнхен, Германия. След тази проява група от „Детелини” ще отпътува до град Лиски, Русия. Това е побратимен град на Павел баня, чиито представители на танцов състав бяха едни от най-активните участници в Празника на Розата и Минералната Вода в Павел баня 2014 г.